Haber 1.06.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 522

UMG Uysal tecrübesi Dentium ürün kalitesiyle birleşti

UMG Uysal Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Uysal:

Fotoğraf: Dentium Genel Menajeri Claude Jung ve UMG Uysal Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Uysal birlikte görülüyor.

İstanbul (Dentalhaber) 19. IDEX -İstanbul Ağız- Diş Sağlığı, Cihaz ve Malzemeleri Fuarı'nda yoğun ilginin yoğun olduğu köşelerden biri de UMG Uysal ve Dentium ait standlardı. Dental sektörün en eski ve tecrübeli firmalarından UMG Uysal, yılbaşından itibaren Güney Kore'nin en büyük firmalarından Dentium'un Türkiye temsilciliğini yapmaya başladı. UMG Uysal Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, IDEX 2024 fuarı ve firmalarının Dentium ile olan birlikteliğini ve DENTAL HABER için değerlendirdi.

UMG Uysal'ın 1999 yılında ortodonti, 2001'de de dental implant ile sektörde yer alan bir firma olduğunu hatırlatan Uysal, şunları söyledi:

"Yılbaşından beri de Kore'nin en büyük iki markasından biri olan 70'den fazla ülkede temsil edilen Dentium markasının Türkiye temsilcisiyiz. Dentium, dental implantlarla birlikte tomografi cihazları, cerrahi setler ve bunları destekleyici ağız içi tarayıcısı, masaüstü tarayıcısı, laboratuvar ve klinik tarayıcıları gibi dijital çözümlerle hizmet veren bir implant markası. Dünya genelinde düzenlediği eğitim aktiviteleri ile Dentium markası bugün referans markalar arasında yerini almış durumda. UMG Uysal'ın 25 yıllık sektör tecrübesi ve Dentium'un ürün kalitesi ile bugün Dentium her geçen gün güçlenerek hizmet vermeye devam ediyor."

IDEX REKORDAN REKORA KOŞUYOR

IDEX 2024'e olan yabancı ilgisinin kendilerini gururlandırdığını belirten Uysal, "Fuarı yoğun bir programla tamamlıyoruz. Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizle rekordan rekora koşuyoruz.  Bugün IDEX, ulusal bir fuar olmanın yanında uluslararası fuar statüsüne kavuşmuş durumda; ki stand ziyaretlerinde ciddi anlamda yabancı katılımcı görmek ülkem adına sektörüm adına gerçekten bizi çok mutlu ediyor:"

 

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız