Haber 19.11.2022 00:00:00 / Okunma Sayısı: 313

DENTAL FC halı sahada fırtınalar estiriyor

Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi öğrencilerinin gözü dünya kupasında

İzmir (Dentalhaber)

ÖZEL HABER 

Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi 11 genç, "Dental FC" isimli bir futbol takımı kurarak Türkiye’nin resmi halı saha ligi 'Bilyoner Rakipbul'da fırtına estiriyor.

Söz konusu ligin İzmir ayağında ter döken genç dişhekimi adayları, birinci olmaları halinde Antalya'daki Türkiye elemelerine katılmaya hak kazanacak. Eğer orada da kupayı omuzlayacak olursalar milli formayla ülkemizi Dünya Şampiyonası'nda temsil edecekler. Dental FC takımı, kısıtlı imkanlara rağmen, 154 takımın mücadele ettiği Bilyoner Rakipbul Ligi’nin İzmir'deki Kuzey Altın Konferansı’nda mücadelesini devam ediyor.

DİĞER TAKIMLARIN DA SEMPATİSİNİ KAZANDILAR

Turnuvadaki diğer takımlara nazaran çok daha genç bir kadroyla sahaya çıkan Dental FC, aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. Genç dişhekimlerinin hala sahada fair play çerçevesinde sergiledikleri oyunları, daha şimdiden diğer takımların sempatisini kazanmış durumda.

 

 

 

 

 

 

 

TAKIM KAPTANI UÇAR: İLK ETAPTA HEDEFİMİZ ANTALYA FİNALLARİNE KATILABİLMEK

Takım kaptanı Oğuzhan Uçar turnuvaya katılma sürecini şöyle anlattı: “Ben daha önce başka bir takım ile bu ligde mücadele etmiştim. Fakat o sezon çok başarı olamayıp lige veda etmiştik. 2022 sezonu başladığı zaman Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 2. Sınıf öğrencileri olarak hem okulumuzu hem de bölümümüzü ligde temsil etmeye karar verdik. Başta amacımız sadece keyifli vakit geçirip top koşturmaktı. Fakat sonrasında elde ettiğimiz sonuçlar hedefimizi yükseltti. Şu an play off potasındayız. İzmir'de şampiyon olup Antalya finallerine katılmak için uğraşıyoruz.”

TAKIM KADROSU VE TEKNİK HEYET

Futbolcular: Arda Kasar Barkın Sarıkar Oğuzhan Uçar Can Yuvarlak Yusuf Bahadır Ernim Eren Yıldırım Mustafa Eren Cüntür Ataberk Turna Boran Koparan Emre Canbazoğlu Gönenç Kayar Teknik Kadro: Görkem Beştaş Talha Köysu Eray Alaçam Levent Tunahan Fakı

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız