Haber 9.02.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 210

TDB’nin deprem bölgesi incelemeleri sürüyor

TDB Heyeti yarın Hatay’da anma törenlerine katılacak.

Adıyaman (Dentalhaber) Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) Genel Başkanı A. Tarık İşmen, Genel Başkanvekili Burak Saran ve Genel Sekreteri Emel Uzer, deprem felaketinin 1. yılında, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi almak için deprem bölgesine gitti. TDB Heyeti dişhekimleri odaları, diş hekimleri ve yetkililerle temaslarda bulunmak üzere 3-7 Şubat 2024 tarihleri arasında deprem bölgesinde incelemelerine devam edecek.

TDB heyeti ilk olarak 4 Şubat’ta Malatya’da, Malatya Dişhekimleri Odası Başkanı Miraçhan İnanmaz, oda yöneticileri ve diş hekimleri ile bir araya gelerek deprem sonrası bölgedeki  dişhekimlerinin genel sorunları ve İnönü Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’ndeki eğitim hakkında  görüşmelerde bulundu.

Daha sonra Adıyaman’a geçen heyet burada incelemelerine devam etti. Adıyaman Dişhekimleri Odası Başkanı Mahir Taşdan ve Genel Sekreter Yusuf Zeytin ile konteynerde hizmet verilen odada buluşan heyet daha sonra  Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Abdullah Karakuş ile görüştü. Adıyaman Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin Çiçek ve Dekan Vekili Prof.Dr. Nihal Hamamcı ile araştırma görevlisi diş hekimleri ile görüşen heyet yaşanan sorunlar hakkında notlar aldı.

TDB Heyeti yarın Hatay’a geçerek buradaki yerel anma  programlarına katılacak.

 

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız