Haber 14.04.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 441

Sendika panosuna saldıran diş hekimine uzaklaştırma

Okmeydanı ADSH Başhekimi sendika üyeleri ile görüştü.

İstanbul (Dentalhaber) Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde SES Şişli Şubesi tarafından hazırlanan 8 Mart bildirisinin asıldığı panoyu parçaladığı ileri sürülen Diş Hekimi M.Ş.'nin görev yeri değiştirildi. Olaydan sonra Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Ahmet Yılmaz, SES Şişli Şube Sekreteri Ferdane Çakır Doğan, Hukuk Sekreteri Yunus Emre Yıldız, Denetleme Kurul Üyesi  Abuzer Aslan, İş Yeri Temsilcileri Işıl Hatipoğlu,Tülin Çelik ve Sevcan Kurat ile bir görüşme yaptı. Yaşanan şiddet olayının ve iş yeri sorunlarının görüşüldüğü toplantı sonrasında SES Şişli Şubesi heyeti olayda ismi geçen şahsın hastaneden uzaklaştırıldığını açıkladı.

 Görüşme sonrasında heyet şu açıklamayı yaptı:

"Talebimiz sonrası şiddete meyilli, agresif tutum sergilemeye devam eden ilgili şahsın uzaklaştırıldığını öğrendik. İş barışı, huzur ve güvenliği açısından, süreçler de devam ederken tedbir alınmasını kıymetli buluyor, gösterilen sorumluluk için de teşekkür ediyoruz."

Olaydan sonra SES Şişli şubesi'nde SES Şişli Şube Kadın Sekreteri Ebru Erdem, Şube Sekreteri Ferdane Doğan Çakır, İş Yeri Temsilcileri Işıl Hatipoğlu, Tülin Çelik, Sevcan Kurat, İstanbul Diş Hekimleri Odası (İDO) Genel Sekreteri Fatma İnci, İDO Yönetim Kurulu Üyesi Işıl Karataş ve Toplumcu Diş Hekimleri Merkez Koordinasyon Üyesi Davut Torlak'ın katıldığı bir basın açıklaması yapılarak saldırı kınanmıştı.

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız