Haber 8.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 242

Sağlık teknolojisinin geleceği Arab Health’de sergilendi

Uluslararası Medikal ve Sağlık Fuarı “Arab Health" sona erdi.

İstanbul (Dentalhaber) Ortadoğu'nun en büyük sağlık fuarı olan Uluslararası Medikal ve Sağlık Fuarı “Arab Health" sona erdi. Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde bu yıl 49’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası Medikal ve Sağlık Fuarı “Arab Health”’te; 180’den fazla ülkeden, 110 binin üzerinde ticari ziyaretçi ve 3 bin 450 firma ile 3 bin 600’den fazla konuşmacı yer aldı. Dünyanın en önemli sağlık fuarlarından biri olan Arab Health Dubai'ye Türkiye'den de çok sayıda firma katılarak hem ürünlerini sergiledi hem de yeni iş bağlantıları için görüşmeler yaptı.

Öte yandan İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçı Birlikleri (İKMİB) fuarda milli katılım organizasyonu gerçekleştirdi. Ve fuarı, kurumu temsilen İKMİB Başkan Yardımcısı Tayfun Demir, İKMİB İlaç Komitesi Başkanı Ahmet Altuğ Oğuz ve Genişletilmiş Yönetim Kurulundaki üyeler ziyaret etti.

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve tıbbi malzemeler üreten Alvimedica şirketinin sahibi Leyla Alaton da fuar katılımcıları arasında yer aldı.

Arab Health, Cezayir, Bahreyn, Mısır, Iran, Irak, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Libya, Fas, Amman, Katar, Suudi Arabistan, Suriye, Tunus, Birleşik Arap Emirliklerive Yemen'den oluşan MENA bölgesinin en büyük medikal fuarı olarak tanınıyor. 2019 yılı itibariyle OPEC (Petrol ihrac eden ülkeler örgütü) üyesi olan 14 ülkeden 7'si MENA bölgesinde yer almaktadır.

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız