Haber 8.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 371

Redon Teknoloji'ye AEEDC'de "En İyi Stant Tasarımı Ödülü"

AEEDC 2024'de Türk firmasına ödül

İstanbul (Dentalhaber) Ortadoğu'nun en büyük dental fuarlarından biri olan AEEDC 2024'de (26. Uluslararası Ortadoğu Dental ve Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı) ‘En İyi Stant Tasarımı Ödülü' bir Türk firması olan Redon Teknoloji'ye verildi. Birleşik Arap Emirlerikleri'nin Dubai kentinde 6-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara sektörün dünyadaki en önemli firmaları katıldı.

Fuarın son gününde, Redon Teknoloji'nin standı AEEDC kurulu tarafından ‘En İyi Stand Tasarımı Ödülü’ ile taçlandırıldı. Hem ürünleri hem de katıldığı fuarlardaki stand tasarımları ile dikkatleri üzerine çeken Redon Teknoloji yetkilileri, bu prestijli ödülün kendilerini gururlandırdığını ve çalışmalarının tanınmasının kendileri için büyük bir onur olduğunu belirtti.

Redon Group başarıdan başarıya koşuyor

2007 yılında kurulan Redon, dental teknoloji sektöründe "değer yaratan çözümler"’ üretebilme hayaliyle yola çıktı. Son üç yılda Türkiye Pazar payını üç katına çıkaran Redon, 2019-2020 yılları arasında Türkiye’de en çok tercih edilen dental cad/cam kazıma makinesi unvanını kazandı. Redon bugün ise Avrupa başta olmak 26 ülkeye hizmet sunmaya devam ediyor.

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız