Haber 3.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 285

Prof. Dr. Çetin Kasapoğlu için emeklilik töreni düzenlendi

45 yıllık akademik hayatın hatıraları konuşuldu.

İstanbul (Dentalhaber) İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Çetin Kasapoğlu emekli oldu. İstanbul Üniversitesi'nde Prof. Dr. Kasapoğlu için bir emeklilik töreni düzenlendi.

İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası Doktora Salonu'nda yapılan ve fakülteden çok sayıda öğretim üyesinin katıldığı tören, Prof. Dr. Çetin Kasapoğlu'nun özgeçmişinin okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Uğur Erdemir şunları söyledi:

"Ne mutlu ki bize sizin gibi değerli hocaların öğrencisi olduk. Hem Fakültemize hem de Üniversitemize sağlamış olduğunuz değerli katkılarınız için teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAF: Prof. Dr. Çetin Kasapoğlu

Prof. Dr. Erdemir'in ardından söz alan Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Kıvanç Bektaş Kayhan ise "Hem Fakültem adına hem de Üniversitem adına emekleriniz için teşekkür ederim. Bıraktığınız yerden daha da ileriye gitmek için çalışacağız" dedi.

Törenin açılış konuşmalarının ardından Fakülte Ağız Diş Çene Cerrahisi Anabilim Dalı'ndan emekli olan öğretim üyeleri Prof. Dr. Cengizhan Keskin, Prof. Dr. Bülent Katipoğlu, Protetik Diş Tedavisi Anabilm Dalı Başkanı Prof. Dr. Gülbahar Işık Özkol, Oral Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nejat Vakur Olgaç, Ağız Diş Çene Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Burak Çankaya, Doç. Dr. Metin Berk Kasapoğlu, Fakülte mezunları Dr. Alper Altay, Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi ile Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Erdem söz alarak, Prof. Dr. Kasapoğlu ile ilgili anılarını paylaştı.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Çetin Kasapoğlu'na başarılarla geçen 45 yıllık akademik hayatının bir hatırası olarak Fakülte Dekanlığı ve Ağız Diş Çene Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından hazırlanan plaketler takdim edildi. Toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından tören sona erdi.

 

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız