Haber 11.06.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 498

ODC, cerrahi alet pazarında Uzak Doğu tekelini kırdı  

İki bin çeşit yerli üretim cerrahi alet sektörün hizmetine sunulmuş durumda.

FOTOĞRAF: ODC Genel Müdürü Erhan Soydan, 19. IDEX İstanbul Ağız- Diş Sağlığı, Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’ndaki standlarında ürettikleri ürünler hakkında bilgi veriyor. 

Samsun (Dentalhaber) Türkiye'nin tek dental cerrahi el alet üreticisi Onur Dental Cerrahi (ODC) ülkemizdeki cerrahi alet pazarındaki Pakistan, Vietnam ve Çin tekelini sona erdirdi. Türkiye'nin tek dental cerrahi el alet üreticisi (ODC), 2017 yılından bu yana 2 bini aşan ürün yelpazesi ile diş hekimlerine hizmet sunuyor.

Uzak doğu ülkelerinin markalarına karşı yerli bir rakip olarak ortaya çıkan ODC ürünleri sadece Türkiye'deki muayenehane ve kliniklerde yer almakla kalmıyor yurtdışına da ihracaat ediliyor.

ODC, girişimcilik ruhu ile hem ülke ekonomisine sağlayacağı katma değerler, hem de markalarını  uluslararası piyasalarda öne çıkarmak adına 2017 yılının bu yana  dental el aletleri üretimi yapıyor.

ODC, dental el aletleri ürünlerinin ilk tanıtımını 2018 yılı IDEX fuarında gerçekleştirdi. Fuar alanında ilgi odağı olan ODC, sadece yerli diş hekimlerden değil aynı zamanda yurtdışından da talep görmeye başladı. ODC, talep gelmesi halinde  Türkiye'deki diş hekimlerine özel dental aletler de üretiyor.

ODC , 19. IDEX İstanbul Ağız- Diş Sağlığı, Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’nda ise Aligner Seti'nin tanıtımı yaptı.

FOTOĞRAF: ODC, Türkiye'deki akademik çevrelerden gelen talepleri de değerlendirerek özel ürünler geliştiriyor. 

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız