Haber 13.12.2023 00:00:00 / Okunma Sayısı: 227

Kocaeli’de bilim rüzgarı esti

Kocaeli Dişhekimleri Odası bilimsel etkinliği yoğun ilgi gördü.

Kocaeli (Dentalhaber) Kocaeli Diş Hekimleri Odası’nın Cumhuriyet’in 100. Yılında Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası kapsamında düzenlediği iki günlük bilimsel etkinlik gerçekleştirildi. Kocaeli’de bilim rüzgarı estiren etkinlikte bir de Gala Yemeği düzenlendi.

Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) Başkanı Tarık İşmen, TDB Genel Saymanı Tolga Beray'ın da katıldığı açılışta konuşan Kocaeli Dişhekimleri Odası Başkanı Ece Erinalçık Şemen sempozyum için oda komisyon üyeleri ile birlikte aylar öncesinde çalışmalar başladıklarını  belirterek, şunları söyledi:

"Harika bir ekibimiz var. Fedakar ve çok çalışkan. Meslek aşkı ve meslektaş sevgisi enerjimizin daima yüksek kalmasını sağlıyor. Sempozyumda ve sonrasındaki dönüşler bu koşturmalarımızın karşılık bulduğunun göstergesi. Bazı meslektaşlarımız yönetimde veya komisyonlarda ne kadar ücret alındığını sormuşlar. Bunlar tamamen gönüllülük esası ile yapılan emekler. Hatta bazen işinizden, evinizden uzaklaşıyorsunuz. Fakat böyle harika bir ekiple birlikteyseniz yorgunluklarınızdan keyif alıyorsunuz.”

Öte yandan söz konusu bilimsel etkinlikte  Prof. Dr. Esra Can, Dr. Özgür Bultan, Prof. Dr. Tonguç Sülün, Dr.Sina Saygılı, Dr. Erdal Pehlivanoğlu, Dr. Esra Silahtar, Dr. Hakan Çolak, Dr. Tuba Develi, Doç. Dr. Burak Acar (kardiyolog) Dr. Kübel İltan Özkut sunum yaptı.

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız