Haber 24.06.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 545

İDO Genel Sekreterlerinden Gölbaş hayatını kaybetti

Uzun süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düştü.

İstanbul (Dentalhaber) İstanbul Dişhekimleri Odası Genel Sekreterlerinden Zozan Gölbaş, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Dicle Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi’nden 1996 yılında mezun olan Gölbaş, İstanbul Dişhekimleri Odası’ndan 18. Dönem Genel Sekreterliği görevi yürütmüştü. 

Türk Dişhekimleri Birliği Başkanı Tarık İşmen, sosyal medya hesabından, Gölbaş’ın vefatı ile ilgili “Sevgili arkadaşım, İstanbul Dişhekimleri Odası’nda birlikte çalışmaktan onur duyduğum Zozan Gölbaş arkadışımızı bugün kaybettik. Uzun zamandır mücadele ettiği hastalığa yenik düştü. Huzur içinde uyusun.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Şişli Şubesi tarafında da Gölbaş’ın ölümü ile ilgili şu açıklama yapıldı:

“Hayat mücadelesindeki her alanda elinden gelenin en iyisini yaparken çevresindekilere de hep sakinliği, kibar dili ve güleryüzü ile enerji aktaran kıymetli yoldaşımız Diş Hekimi Zozan İlhan Gölbaş’ı çok erken kaybettik. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.”

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız