Haber 28.04.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 448

IDEX 2024 Kuzey Afrika ülkelerine odaklandı

Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinin dişhekimleri odaları ile görüşmeler yapıldı.

IDEX 2024'e 24 gün kaldı.

İstanbul (Dentalhaber) Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) Başkanı Erkan Uçar, IDEX 2024 İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı'nda bu yıl Kuzey Afrika ülkelerine özellikle ağırlık verdiklerini odaklandıklarını söyledi. Bu amaçla Libya, Mısır, Fas ve Cezayir gibi bölge ülkelerinden diş hekimleri ve dental sektör profesyonellerini ağırlamak için özel pazarlama çalışmalarına imza attıklarını belirten Başkan Uçar, şunları söyledi:

"Bu yıl uluslararası ziyaretçiler açısından özellikle Kuzey Afrika bölgesine odaklandık. Kuzey Afrika'da Libya, Mısır, Cezayir ve Fas'a odaklandık. Bu bölgeden hem diş hekimliği profesyonellerini hem diş hekimlerini ağırlamak üzere de çeşitli pazarlama çalışmaları yaptık. Bu sebeble sözünü ettiğim bu bölgeden ziyaretçi sayımızın önceki yıllara göre ciddi bir artış yaşanmasını bekliyoruz."

ORTADOĞU VE KUZEY AFRİKA'DAKİ DİŞHEKİMLİĞİ ODALARI İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bu amaçla Irak Dişhekimleri Odası, Suudi Arabistan Dişhekimleri Odası ve  Libya Dişhekimleri Odası ile özel görüşme ve anlaşmalar yaptıklarını belirten Uçar, "Biz her dönem üyelerimize hangi bölgelerden ziyaretçi görmek istediklerini önceden soruyoruz. Dernek üyelerimiz özellikle Kuzey Afrika ülkelerinden hem diş hekimi hem de diş hekimliği profesyonellerinin fuara katılım göstermesini istiyor. Üyelerimizden aldığımız dönüşler sonrasında talep edilen bu bölgelere ekstra ehemmiyet veriyoruz. Söylediğim gibi bu yıl Kuzey Afrika ülkelerinden ziyaretçi sayılarını da ciddi artış bekliyoruz." şeklinde konuştu.

FUARIN ULUSLARARASI NİTELİĞİ DAHA DA ARTTI 

İDEX 2024'te hem İtalyan hem Amerikan hem Çin pavilyonlarında büyüme yaşandığını anlatan Uçar, şu bilgileri verdi:

"Yurt dışından katılan firmaların sayısı bu yıl geçen yıla göre ciddi miktarda artış gösteriyor. Bu sebeble fuarın bu yıl uluslararası niteliği daha da artıyor. Fuarda 6 hol açılıyor. Bu toplam 6 holde şu anda firma yerleşimi açısından satış yapılacak yer kalmadı."

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız