Haber 2.06.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 505

FDI kongresine İBB desteği

TDB heyeti İBB Başkanı İmamoğlu'nu ziyaret etti

İstanbul (Dentalhaber) İstanbul, Eylül ayında dünyanın çeşitli ülkelerinden diş hekimlerine ağırlamaya hazırlanıyor.  Kongrenin ev sahibi Türk Dişhekimleri Birliği (TDB), 12-15 Eylül 2024 tarihleri gerçekleştirilecek FDI 2024 Dünya Dişhekimliği Kongresi'nin hazırlıklarına devam ediyor. TDB bu amaçla 31 Mart Mahalli seçimlerinden yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen sayın Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

FDI 2024 Dünya Dişhekimliği Kongresi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Sedat Küçükay ve İBB Sağlık Daire Başkanı Dr. Önder Yüksel Eryiğit’in de katıldığı görüşmede, FDI Kongresine ilişkin TDB'nin destek talepleri iletildi.

İşmen ve Küçükay, İBB Başkanlığına yeniden seçilen İmamoğlu’na yeni dönemi için başarı dileklerini iletti. Ocak 2023’te yapılan ilk ziyarette verdikleri destek sözü için İmamoğlu'na teşekkür eden İşmen ve Küçükay, FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi’ne davet mektubunu da sundu.

Görüşmede, kongre hazırlıkları konusunda ayrıntılı bilgi vermek ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklenen desteğin belirlenebilmesi için en yakın zamanda ortak bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.

TDB Başkanı Tarık İşmen, "Görüşmede Sayın İmamoğlu, Sağlık Daire Başkanı Sayın Eryiğit’e Kongre için destek sağlanmasını ifade etti. Yine toplum ağız diş sağlığına ilişkin çalışmalara Belediye olarak yapabilecekleri katkılar hakkında da görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine destekleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız