Haber 24.07.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 497

"FDI Kongresi'ne 25 bin katılımcı bekliyoruz"

FDI 2024 Kongresi Fuar Sorumlusu Dr. Uğur Ergin:

İstanbul (Dentalhaber) Türk Dişhekimleri Birliği'nin organizasyonuyla 12-15 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek FDI 2024 Dünya Dişhekimliği Kongresi hazırlıklarıyla yoğun şekilde sürüyor. Kongre'nin Fuar Komitesi sorumlusu Dr. Uğur Ergin, kongre kapsamında açılacak fuarı 25 bin sektör profesyonelinin gezmesini beklediklerini kaydetti. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinliklerin organizasyonu ve entegrasyonu üzerinde titizlikle çalıştıkların belirten Dr. Ergin, Türk Dişhekimleri Birliği dergisine şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu yıl iki büyük kongre merkezi kullanıyoruz. Bunun nedeni, katılımcı sayısının yüksek olması. 2013 yılında düzenlenen FDI İstanbul Kongresi'ne 16 binin üzerinde bir katılım oldu. FDI 2024 İstanbul’da bu rakam 25 binin üzerine çıkacak. Hem bilimsel program hem de fuar için çok daha büyük alanlara ihtiyaç duyduk. Her iki alanın da kullanılması, katılımcıların ve ziyaretçilerin daha rahat hareket edebilmesi ve etkinliklerin daha geniş bir alanda gerçekleştirilmesi için gerekliydi. Alanlar arasında geçiş, ICC’nin B4-D alanından sağlanacak. Yönlendirme tabelaları ve rehberlik hizmetleriyle geçişler kolaylaştırılacak. Hem ICC hem de Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ne hem üst hem de alt kapılarından giriş yapılabilecek"

FUAR 10 METREKAREDEN BÜYÜK BİR ALANDA AÇILACAK

Ayrıca, fuar katılımcılarının en yeni teknolojileri ve ürünleri deneyimleyebilmesi için özel sunum alanları ve workshoplar organize ettiklerine dikkat çeken Dr. Ergin "10 bin m2 den büyük bir alanda gerçekleştirilecek fuarda katılımcılara en iyi deneyimi sunmak için teknik donanım ve altyapı çalışmalarını tamamladık." dedi.

Dünya Dişhekimliği Kongresi'nin global bir etkinlik olduğunu vurgulayan Dr. Ergin, şunları söyledi:

"Bu da fuara katılan firma çeşitliliğini önemli ölçüde artırdı. Dünyanın dört bir yanından dental teknolojiler, malzemeler ve hizmetler sunan firmalar fuara katılmak için başvuruda bulundu. Bu çeşitlilik, dişhekimleri ve sektör profesyonelleri için benzersiz bir fırsat yaratarak, en yeni ürün ve teknolojilere erişim imkanı sundu."

 

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız