Haber 18.11.2023 00:00:00 / Okunma Sayısı: 199

Eczacılarda Özgür Özel heyecanı

TEB Başkanı Üney, Özel'i tebrik etti.

Tu¨rk Eczacıları Birligˆi, Özgür Özel’i tebrik etti

Ankara (Dentalhaber) Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı’na Özgür Özel’in seçilmesi eczacılar arasında heyecana yol açtı. CHP 38. Olağan Kurultayında, partinin genel başkanlığına seçilen Özel’in kendisi aynı zamanda eczacı. Türk Eczacıları Birliği 29. Bölge Manisa Eczacı Odasının çeşitli kademelerinde yöneticilik ve Oda Başkanlığı yapan Özel, 2007-2011 yılları arasında, Türk Eczacıları Birliği’nin 36. ve 37. Dönem Merkez Heyeti’nde sırasıyla Saymanlık ve Genel Sekreterlik görevlerini yürüttü.

Hatırlanacağı gibi Özel’e Türk Eczacılar Birliği Başkanı Arman Üney tarafından geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 16. Türkiye Eczacılık Kongresinde Türk Eczacıları Birliği Prof. Dr. Mekin Tanker Onur Ödülü takdim edilmişti. Türk Eczacıları Birliği Özel’in seçimiyle ilgili olarak Tu¨rk Eczacıları Birligˆi tarafından şu açıklama yapıldı:

“2011 yılında CHP Manisa Milletvekili olarak seçilen Ecz. Özgür Özel,. 24 Haziran 2015 tarihinden itibaren, partisinin grup başkanvekili olarak görev yaptı. 3 Haziran 2023 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisinin TBMM grup başkanı olarak seçildi.

Meslek örgütümüz ve mesleğimiz için çok değerli çalışmaları bulunan Ecz. Özgür Özel’e, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Eczacılık 360: Ufukları Genişletmek, Yaşamları İyileştirmek” teması ile 12-15 Ekim 2023 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirdiğimiz 16. Türkiye Eczacılık Kongresinde Türk Eczacıları Birliği Prof.Dr. Mekin Tanker Onur Ödülü takdim edildi. Çok değerli meslektaşımız Ecz. Özgür Özel’i, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı olarak seçilmiş olmasından dolayı büyük bir gururla tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyoruz.”

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız