Haber 28.04.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 393

'Dijital Diş Hekimliği' kitapçı raflarında yerini aldı

Kitap, dijital diş hekimliğindeki son teknolojik gelişmelere odaklanıyor.

Ankara (Dentalhaber) Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kaan Orhan’ın editörleri arasında yer aldığı “Dijital Diş Hekimliği - Genel Bakış ve Gelecek Beklentiler” (Digital Dentistry An Overview and Future Prospects)  isimli kitap yayınlandı. Springer Nature tarafından basılan kitap, dijital diş hekimliğindeki son teknolojik gelişmelere odaklanıyor.

Dijital çürük tespit sistemleri de dahil olmak üzere tüm diş hekimliği alanlarındaki dijital konular hakkında bilgi sağlayan eserde periodontoloji, cerrahi implant yerleştirme, oral histopatoloji ve pediatrik diş hekimliğinde dijital renk eşleştirme ve dijital uygulamalar hakkında güncel bilgiler yer alıyor. Diş hekimliğinde yapay zekayı tartışan 332 sayfalık kitap “Diş Hekimliğinde Temel Dijital Sistemler”, “Dijital Diş Hekimliğinde Yenilikler ve Gelişmeler”, “Dijital Diş Hekimliğinin Geleceği ve Uygulamalar” olmak üzere üç bölümden oluşuyor.

Kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Kaan Orhan ile ile birlikte Yunanistan Selanik Aristoteles Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Antigoni Delantoni yaptı.

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız