Haber 14.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 574

Dental South China 2024 başladı

1995 yılından beri düzenlenen fuar 29 yaşında.

İstanbul (Dentalhaber) Dünyanın en büyük dental fuarları arasında yer alan "29. Dental South China Uluslararası Fuarı" devam ediyor. 6 Mart 2024 tarihine kadar sürece fuarın 60 bin metrekareyi aşan sergi alanında 20'den fazla ülke ve bölgeden bin 050 üst düzey dental marka ve üreticinin ürünleri sergilenecek.

Guangzhou kentindeki Canton Fuar Kompleksi'ndeki Dental South China 2024'ün bugünkü ilk günü yoğun geçti.

220'den fazla seminer

Fuar süresince "Yönetim Forumu", "Derinlemesine Eğitim Sınıfı", "Dental Teknikler Özel Sempozyumu", "İletişim Forumu" ve "Tipik Vakalar Üzerine İncelemeler Sempozyumu" dahil olmak üzere 220'den fazla stomatolojik konferans düzenlenecek. Fuarda uzmanlar, en ileri araştırma sonuçlarını, pratik klinik tedavi teknolojilerini, gelişmiş ekipman uygulama deneyimini ve etkili klinik yönetim yöntemlerini paylaşacak.

Bunlar arasında "Stomatolojik Hastane Geliştirme Forumu", "Özel Diş Hekimliği Geliştirme Forumu" ve "8. İki Yıllık JPS-CPS-KAP Ortak Kongresi" başlıkları altında konferanslar düzenlenecek.

Dünya Dental Cihaz Müzesi'nde geçmişe yolculuk

Fuarda 4. Dijital Dental Sanat Sergisi'nde  diş hekimi ve dişçilik aletlerinin birleşimini sergiliyor . Dünya Dental Cihaz Müzesi ise dünyadaki diş hekimliği ekipmanlarının ve teknolojisinin gelişim tarihini sunmaya devam ederek ziyaretçilerin diş hekimliği endüstrisinin geçmişine ve geleceğine dalmalarına olanak tanıyor.

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız