Haber 23.11.2023 00:00:00 / Okunma Sayısı: 194

Dental klinik işletmelerinin geleceği konuşuldu

“Klinik İşletmeciliğinin Geleceği” Ulusal Kongresi sona erdi.

Sapanca (Dentalhaber) Dental Klinik İşletmecileri Derneği (DEKİD) tarafından düzenlenen “Klinik İşletmeciliğinin Geleceği” başlıklı Ulusal Kongre sona erdi.

10-12 Kasım 2023 tarihleri arasında NG Hotel – Enjoy, Sapanca Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede konuşmaların yanısıra eğitim simülasyonları ve workshoplar da düzenlendi.

Diş kliniklerinin günümüz ihtiyaç ve beklentilerine yönelik olarak hazırlanan  Kongre programı, 300’ün üzerinde katılımcı tarafından takip edildi.

Kongreyi düzenleyen DEKİD, 4 yıllık bir dernek. Dental polikliniklerin ve merkez hastanelerin kârlığını artırmak, onlara işletme finans açısından destek sunmak sunmayı amaçlayan DEKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kiğılı, sona eren Kongre’yi DENTAL HABER’e şöyle değerlendirdi:

“Kongreye iştirak edenler klinik ya da muayenehane sahipleriydi. Dolu dolu geçen bir kongre oldu. Temelde hedefimiz diş kliniklerine yanlışlarını gösterip doğru yolu göstermekti. ‘Daha profesyonel nasıl bir işletme olunur? Türkiye'nin geleceğinde diş hekimleri nasıl konumlanacak? Gelecekte diş hekimliğini neler bekliyor? Mevcut ekonomik krizden nasıl çıkılır? Bu enflasyonist ortamda diş klinikleri nasıl ayakta kalabilir? Sağlık turizmi bizi kurtarır mı? Yapılan mevcut sağlık turizmi ne kadar doğru? Reklam ve tanıtım nasıl yapılmalı?’ gibi sorulara cevaplar aradık.”  

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız