Haber 11.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 199

"Bir ürünü ikinci kez aynı fiyata alamıyoruz"

Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler:

İstanbul (Dentalhaber) Türk Dişhekimleri Birliği Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Dişhekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, ekonomik kriz nedeniyle tedavi maliyetlerinin arttığına dikkat çekerek, "Bir ürünü ikinci kez aynı fiyata alamıyoruz" dedi.

Adana Dişhekimleri Odası'nda Endodonti Uzmanı Dr. Dt. Gökhan Atakan'ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Endodontik Komplikasyonlarda Basit Çözümler’ başlıklı eğitimde konuşan Başkan Güler, kalıcı tedbirlerle enflasyonun önlenmesi gerektiğini söyledi.

Katılımın yoğun olduğu eğitim öncesi ülkede yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon sonucu ağız diş sağlığı tedavi maliyetlerinin de arttığı, bunun da kendilerini çok etkilediğini söyleyen TDB YK Üyesi ve Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Maliyet artışlarını  tedavi ücretlerine yansıttığımızda da gerçekten hastalarımızın önüne çok ciddi faturalar çıkmaya başladı. Bu enflasyonun sebebi biz hekimler değiliz. Sebebi olanlara buradan sesleniyoruz. Artık ek ekonomik önlemleri ülkemizin gerçeklerine artan nüfusun taleplerine göre alınız. Enflasyonun budenli artışı normal değildir. Mutlaka kalıcı tedbirler alınarak enflasyon önlenmelidir. Çünkü artık aldığımız bir ürünü, kullanacağımız bir malzemeyi ikici kez almak istediğimizde fiyatı artmış olarak alıyoruz. Bir ürünü ikinci kez aynı fiyata alamıyoruz. Bundan hiçbirimiz hoşnut değiliz. Son derece üzüntü duyuyoruz.”

Başkan Dt. Fatih Güler’in konuşmasının ardından Endodonti Uzmanı Dr. Dt. Gökhan Atakan ‘Endodontik Komplikasyonlarda Basit Çözümler’ konu başlığıyla görsel sunum yaparak katılımcı diş hekimlerine eğitim verdi.

0 Yorum Yapılmış

Habere Yorum Yap

E-BÜLTEN KAYIT

Diş Sektöründeki gelişmelerden mail yoluyla haberdar olmak için e-Postanızı kaydedebilirsiniz..

Mailinizi girdikten sonra kaydol tuşuna basınız